2009 m. gegužės 5 d., antradienis

Tai buvo šeštadienis, tai buvo gatvės muzikos diena. Maestro pasirūpino vaizdine medžiaga, bet pašykštėjo teksto, suprantu ir teisinu, tai lyg ir manifestacija, vaizdų pritvinkusią sąmone ir toliau tvindyti, kol pertvins.

Taigi šiandienos tema turbūt bus, kaip Mergelei Marijai buvo malonu klausytis jos nekaltybės apologetikos jaunųjų tėvų kūrybos.Ogi JAI buvo malonu, juoba, kad įsirėmus į bažnyčios šoną vyko tas garbiosios garbstymas.

Ilgai nelaukęs ir negaišinęs su tema, klystu į potemę.Maestro buvo nusivylęs dienos veika, turbūt jautė, kad ne iki galo išgerbėm šventosios mergelės šventumą.Galgi jis teisus, turbūt teisus.Bent jau tėvo smurtautojo kaltė buvo išpirkta ir daugiau prie šitos tragiškai skaudžios temos autorius pažada negrįžti.Ir gerai, nes pasaulis be smurto, tai pasaulis panašesnis į Jėzaus pranašautąjį - te jame kiekvienas ir tarpsime.

Grįžtant prie temos reikia pridurti, kad apologetai buvo maloniai nustebinti sutikę entuziastingą gerbėjų minią.Toji minia liko įamžinta juostoje, su dievo pagalba juostą įskaitmeninus ji tesimaterializuos čia,bet tai neišvengiamai įvyks vėliau.Dėkojame mergelės marijos nuoširdžiai globai, ir už linksmus gatvių klausovus - piligrimus, tikiuosi jų šidyse užgimė meilė dievui ir bodesys neteisingais šio šimtmečio dalykais - pornografija, prostitucija, kitatikyste,erezijomis.


Laikas nusmaukti paslapties šydą
Ir dievui už dievišką dieviškai
Drožti (per snukį obliumi,kad atmintų kilnų amatą savo)

Peace'n'luve brothas

2 komentarai:

  1. o broliai krikscionys, jus man antri po krikscionisko repo : http://www.youtube.com/watch?v=IYdy-yPwocg

    AtsakytiPanaikinti
  2. naktį po jūsų patyriau nušvitimą.
    peace!

    nupušus gerbėja.

    AtsakytiPanaikinti