2009 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Du Sventieji apsireiskimai per viena vakara

Taigi siandien dominavom Vilniaus miesto svietimo istaigu (ISM gal ir nera svietimo) muzikos pasirodymuose. Grojom ISM'e ir Uzupio Gimnazijoj ant Bekeso. Tiesa sakant, sios dienos koncertai nebuvo mums nusiseke, nes kazkaip neturejom energijos, nuovargis, bet vistiek buvo malonu, aisku galbut isskyrus ISM, po kurio pries musu vadybininka buvo imtasi psichologinio smurto, jis buvo isvadintas visokiausiais slyksciais zodziais, kaip pavyzdziui, "tu... isgama... mes nupirksim, mes nupirksim viska, kas tik nuperkama, kad tu, isgama, issigimtum...". Bet Uzupio gimnazijoj buvo viskas malonu (buvom neitiketinai nuostabiai sutikti), nors mes ir nelabai nuskambejom, bet savo nuodemes ispirksim ateityje. Kveiskite mus ir toliau atvykti, kur nors pagroti, mes tikrai neatsisakysim, siaip galite atvykti pas mus i Funko Planeta (cia balsiuose, uz santariskiu), mes asmeniskai galime transportuoti 4 sventuosius. O del kitu musu koncertu, tai nemanau, kad si menesi dar grosim, bet kita menesi turetu ivykti vienas tai tikrai. Einu ziureti Pietu Parko. Iki. Sventos Nakties. Sekite musu blogspot'a.

Love

4 komentarai:

  1. Idomus pastebejimas, kad tas auksciau ivardintas grupes vadybininkas, patyres psichologini smurta, kaip tik ir studijuoja ISM'e. Taip, kad labai idomius vadybininkus, tuomet, vaikinai, renkates.

    AtsakytiPanaikinti
  2. nešvenčiausia Marija2009 m. gegužės 25 d. 13:26

    Na,aš šį kolektyvą greičiau pavadinčiau ne nekalto prasidėjimo iniciatyva, o nepakaltinamo prasidėjimo iniciatyva...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš tokiai "grupei" net neleisčiau išvis vadintis "grupe". Išmokite, vaikinai, dainuoti pirma

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kokia jus turit teise sitaip pist prota zmonem! Bent jau tiesa rasytumet! Pz, kaip geda, kad tokiu zmoniu Lietuvoj yra... Darykit savo "koncertus" kokiam nors giliam rusy, o ne viesumoj! Idijotai krc... O kita kart kai sugalvosit ka nors apsmeizt pirma pasidomekit! nes net juokinga darosi jusu nesamones skaitant :D

    AtsakytiPanaikinti