2010 m. sausio 26 d., antradienis

As siandiena noreciau padaryti geriausia, ka as tik galiu, tai yra, duoti patarima, kuriuo sekdami tikrai nenueisite setono klystkeliais ir niekada nepasigailesite. Tai yra, MOKYKITES, mokykites daug, kraukit i savo jaunus protus kuo daugiau, mokykites daugiau negu parasyta programoje, individualiai domekites, nes tik protas, tik zinios leidzia zmogui kurti nuostabius dalykus ir pasauli padaryti grazesni, as tai sakau is paciu tyriausiu savo sielos gelmiu, ir del dievo meiles, niekada nekurkite ir neisitraukite i jokia anarchokomunistine bendruomene, nekurkite jokiu bitniku komunu, nes tai yra blogis. Be to, tiems, kurie domisi mada, tokio tipo gyvenimas jau seniai kaip nebemadingas, ta prasme, jog tai yra atgyvenu atgyvena, dabar viskas pasikeite (tiesa sakant, is mados isejusios ne tik sios idejos, o ateitis laukia nuostabi). Taigi mokykites, bukite savo mokslo geriausiais pasaulyje specialistais, nes tik taip kuriami graziausi dalykai.

5 komentarai:

  1. hehe, ačiū už šias nuostabias mintis šaltą sekmadienio vakarą

    AtsakytiPanaikinti
  2. žemėj lietuvos - sysalai žaliuos!

    AtsakytiPanaikinti
  3. jei jus turejot pasirodyti per gmd pasikeite pavadinima i nusidejelius, bet to nepadaret(ty nepasirodet, o veliau ejot ar bent jau tu vienas juozai ejai klausyt muzikos prie barbakano) tai gerbiamieji esat visiski sudziuve sikniai.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ne, mes tikrai neturejom groti GMD ir tikrai nebuvom pasivadine nusidejaliais, nezinau is kur sita informcija, ar Juozas klausesi kazko prie barbakano as irgi nezinau, nes as bent girdejau, kad jis ne Vilniuje tadien buvo. Mes GMD siemet nei planavom grot, nei tokiu minciu buvo, nes GMD mes tikrai nebegrosim greiciausiai niekada del labai paprastu priezasciu: ten per daug triuksmo, per daug DJ'eju, kas labai trukdo kazka isgirst, prisijunge mes gatveje tikrai neturejom planu grot, o ir negrotume, nes tai neatitinka musu supratimo, kaip sita diena turi atrodyti. GMD mes atsisakem grot is esmes del to: GMD nebeskamba taip, kaip ji turetu skambet. Be to, jeigu mes grotume- jus suzinotumete. Svenciausios Mergeles Marijos Nekalto Prasidejimo Iniciatyva- daug geresnis pavadinimas, negu nusidejeliai. Tai neturejome buti mes. Deja, bet tai ne mes sudziuve sikniai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. labai dziugu.
    nes paranojiski gerbejai jau mane, kad bandote nuo ju pabegti.

    AtsakytiPanaikinti